FOOD AND DRINK

Olivia

olivia-stavanger-interior2
olivia-stavanger-interior
Olivia Torget ligger i Vågen i Stavanger, med utsikt over havnen og bryggen. Restauranten går over to etasjer med vinduer langs alle veggene og utsikt mot Torget, og er dermed det perfekte stedet å sitte og titte på folkelivet i Stavanger. Havnebyen Portofino i Italia ble en naturlig inspirasjonskilde for nettopp denne restauranten, noe som preger interiøret. Ellers er det Olivia som du kanskje kjenner den fra før – med lun stemning, flere peiser og en avslappet atmosfære.

olivia peis
 
Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du velge blant kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. Restauranten har åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.

Restauranten tilbyr også take away som kan bestilles via telefon: 23 54 11 70.

Olivia Torget er åpen hver dag, fra tidlig til sent. Bestill bord her: https://oliviarestauranter.no/#!/book-table/torget. Benvenuto!

logo olivia

OLIVIA

Åpningstider:
Man. Tir. Ons.: 11 - 22
Tors. - Fre.: 11 - 23
Lørdag: 12 - 23
Søndag: 13 - 22

Telefon: